Продължение на историята на милиардера-убиец Робърт Дърст по HBO и HBO Max

Първият епизод от "Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст - част 2" вече е наличен в стрийминг платформата.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 април 2024

Фотография: HBO/Hit The Ground Running

Скандалната история на милиардера-убиец Робърт Дърст си има своето продължение. Документалната HBO Original поредица "Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст - част 2" ще бъде излъчена по HBO от 21 ч. утре.

За по-нетърпеливите премиерата на първата от шест части е днес в онлайн стрийминг платформата HBO Max.

Документалната поредица е продължение на сензационната поредица от 2015 г., която дори е отличена с награда "Еми". Тогава "Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст" разкри един от най-нашумелите криминални случай след продължилото десетилетия разследване с основен заподозрян милиардера Робърт Дърст и завърши с шокиращото самопризнание на Дърст: "Убих ги всички, разбира се". Само часове преди последния епизод да бъде излъчен, Дърст беше арестуван за убийството на дългогодишната си приятелка Сюзън Берман в Лос Анджелис.

В част втора ще видим разследването на създателите на филма от последните осем години, като се разкрива нова информация по съдебния процес. Поредицата включва интервюта със сътрудници на милиардера, телефонни обаждания на Дърст от затвора до неговите приятели, семейство и адвокати, и видеозаписи от разпита на прокурорите след ареста му. Ще видим и откровени интервюта с адвокати на обвинението и защитата, както и с част от съдебните заседатели и съдията по делото.



С ексклузивен достъп до ключови участници в процеса за убийство и с изключителна прецизност, "Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст - част 2" продължава да дълбае в света на убиец, който успява да избегне правосъдието повече от три десетилетия.

Продължението на документалната HBO Original поредица е продукция на Hit The Ground Running. Режисьор е Андрю Джареки, продуценти са Шарлот Кауфман, Сам Нийв, а изпълнителни продуценти са Нанси Ейбрахам, Лиза Хелър и Сара Родригес.

Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст - част 2", е достъпен в онлайн стрийминг платформата HBO Max, а телевизионната премиера е утре, от 21 ч.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA