Анджелина Джоли е самото изкушение за новата кампания на Tom Ford

Актрисата рекламира новият цвят за устни Runway.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 август 2024

Фотография: Mert & Marcus / Tom Ford Beauty

Tom Ford прави всичко възможно за новата си кампания Runway Lip Colour и включването на звезда от ранга на Анджелина Джоли гарантира успех.

Джоли изглежда страхотно за рекламата на най-новото предложение на лейбъла за червило. Кампанията е заснета от известните фотографи Mert & Marcus, а емблематичната актриса и хуманитарист излъчва съблазън в зашеметяващите изображения. На кадрите тя е с руса коса, като кичурите й обрамчват лицето, привличайки вниманието към главната звезда в рекламата: червило с цвят 16 Scarlet Rouge. Смелият червен нюанс стои просто страхотно върху лицето на Анджелина и подсказва, че най-новото предложение на Tom Ford Beauty е нещо специално.


От пускането на първото си червило през 2010 г., марката непрекъснато доставя висококачествена козметика и новият цвят за устни Runway не е изключение. Колекцията разполага с 18 нюанса, с осем нови допълнения с формула, устойчива на избледняване. Обещанието за хидратираща и дълготрайна формула осигурява много вдъхновение за красота.

Но преди колекцията да излезе на пазара на 3 септември, феновете могат да надникнат Анджелина в действие. В предстоящо видео тя подлага на изпитание актьорските си умения, играейки герой, който интензивно учи за роля.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA