Да започнем с грижата за кожата навреме

Ако вече сте на 25, то сега е моментът да заложите на поървите си anti-age продукти.

Ася Иванова 16 октомври 2024

За да се радваме дълги години на стегната и свежа кожа, трябва да започнем да полагаме грижи за нея още от ранна възраст. Прието е, че това трябва да започне да се случва още след като духнем 25-те свещички на тортата. 

Затова е важно да открием своя продукт, който да ни даде всичко онова, от което се нуждае нашето лице. Днес сме се спрели на два продукта, които да позволят на регенерацията на кожата ни, благодарение на съставките, които има в себе си.

Грижа за 25+

Active Antiage cream 25+ от иновативната Антиейдж линия с растителни стволови клетки на еЛек запазва младежката свежест на кожата. С него се  противодейства на признаците на стареене на клетъчно ниво и се запазва младостта и енергията. Предотвратява появата и заглажда фините бръчки, предпазва кожата от стареене.

Стволовите клетки Rosa rugosa в крема, със своите антиоксидантни и антимикробни свойства, допринасят за успокояване, изглаждане, почистване и подмладяване кожата. Продължителното използване на този крем има сериозен ефект срещу оксидативен стрес и предпазва кожата от фотостареене и замърсяване от околната среда.

Отличните противовъзпалителни свойства на стволовите клетки Rosa rugosa ги правят ценна съставка за козметичния продукт. Голямото разнообразие от феноли, фенолни киселини, флавоноиди, танини и каротеноиди определят техните антиоксидантни и антимикробни свойства и способността им да успокояват, изглаждат, почистват и запазват младостта на кожата.

Този крем е подходящ за всеки тип кожа.

За момичетата на 45+

Revitalizing antiaging cream 45+ от иновативната Антиейдж линия с растителни стволови клетки и пептиди против клетъчно стареене е допълнително обогатен с аргилерин пептид и растителни стволови клетки haberleа, за да се увеличи и постигнат оптимални нива на хидратация и клетъчно подмладяване

Revitalizing antiaging cream 45+ е идеален за ежедневна грижа за кожата, необходим и особено ефективен срещу признаците на стареене, за зряла възраст.

Синергичната комбинация от активни съставки многократно ускоряват подновяването на клетките. Revitalizing antiaging cream 45+ от ново поколение, отключва потенциала на младостта и клетъчното възстановяване с помощта на научно доказани активни съставки от най-висок клас. Повишава блясъка и хидратацията на кожата и намалява пигментацията. 

Тази формула е специално създадена, за да предложи най-доброто в областта на антиейдж грижата за зряла кожа, с комбинирано мощно антиоксидантно и подмладяващо действие. 

Подходящ за всеки тип кожа на възраст 45+.

X