Inspire с артистична колекция коси: HAIR AS AN ACCESSORY

Ася Иванова
Ася Иванова 22 октомври 2024

Коса и концепция: Габриела Христова, Inspire Art Director
Коса-асистент: Надя Петрова, Inspire фризьор
Грим и стайлинг: Георги Русев, Celebrity Makeup Artist,
Стайлинг сесия: Георги Русев, Inspire Visual Artist
Фотограф: Пейо Пеев
Модел: Мира Маркова
Продукти: About Your Hair

Излизайки от рамките на ежедневното, Inspire създаде артистична колекция коси, вдъхновена от нежната женствена красота и изтънчения минимализъм.

Hair as an accessory. Косата като аксесоар. Косата като софистицирана венецианска маска, преплела модерното начало и устойчивата традиция в перфектен синхрон. Сесия аристични коси, пресъздаващи фризьорското вдъхновение от заобикалящия ни свят.

Вдъхновение Материя

Aртистична колекция коси от Inspire: HAIR AS AN ACCESSORY

Aртистична колекция коси от Inspire: HAIR AS AN ACCESSORY

При тази визия екипът фризьори черпи вдъхновение от материята и детайлността, преплитайки я в феерична маска в дантелена прозрачност и фина изящност на изработката. Аксесоарът-маска  е изработена с техника косъм по косъм, изключително прецизно, за да може всеки косъм да бъде поставен в правилната конфигурация.

Вдъхновение – Вълна

Aртистична колекция коси от Inspire: HAIR AS AN ACCESSORY

Aртистична колекция коси от Inspire: HAIR AS AN ACCESSORY

При тази визия екипът се вдъхновява от природата и нейните проявления, от движението и непрестанните промени в заобикалящия ни свят, пресъздавайки метафорично Вълна. Вълната като емоция и като неизбежна промяна. Вълната като действие и взаимодействие. И същo като тях, тя не може да повтори първоначалния си облик. Изработката на конструкцията от коса следва тази концепция, търсейки не толкова прецизността, колкото Движението.

Повече информация може да откриете на inspirebg.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA