Грижата за кожата is not magic, it's science

Отпразнувахме този факт с първото регионално skincare събитие на L'Oréal Paris.

Димитър Андонов 07 октомври 2024

Фотография: PR

На 30 септември екипът на L'Oréal Paris събра медийни представители и инфлуенсъри от Сърбия, Хърватия, Словения, България и Босна и Херцеговина за първото регионално skincare събитие на бранда в Белград.

Признаваме, че самата покана звучеше повече от обещаващо. Skin Science не е събитие, а призив да изберем правилната грижа за кожата и да се движим в живота с максимална увереност. Такова беше и усещането около четирите тематични корнера, посветени на най-големите фаворити в skincare гамата на L'Oréal Paris. Впечатляващите интерактивни визуализации допринесоха за цялостното усещане, а експертите до тях помогнаха да видим отблизо реалното действие на продуктите, да научим повече за състоянието на кожата си, но преди всичко да разберем научния подход зад всяка линия и реалните ползи от нея.

Revitalift Filler: Световните №1 серум и дневен крем, създадени специално да изглаждат неравностите по лицето и да подобряват еластичността на кожата. Благодарение на хиалуроновата киселина в нея, формулата хидратира дълбоко и оставя усещане за гладкост.

Revitalift Laser: Серум с ретинол и дневен крем - дуо, което ефективно атакува всички признаци на стареене. Тези две anti-age звезди са доказвали ефективността си неведнъж, защото прониват дълбоко в кожата. Това потвърди и д-р Ясмина Лалошевич по време на кратък панел за промените в skincare разбиранията, когато за пореден път стана ясно, че вече не е модерно да обвързваме остаряването с негативни разбирания.

Revitalift Clinical: Витамин C е в основата на този изключително популярен продукт от линията. 12% активна съставка, витамин Е и салицилова киселина, комбинирани с флуида от серията, наистина са склонни да направят чудеса.

Bright Reveal: Надежден избор за много жени, защото бързо осигурява видими резултати в борбата с тъмните петна. Серумът и флуидът от линията са обогатени с ниацинамид, които се борят с проблемите по кожата и я оставят хидратирана и бляскава.

Разбира се, всяка от формулите е внимателно тествана, използвайки най-точните и съвременни методи за разработването на продукти, които работят и не карат лицето ни да се чувства излишно натоварено.

Малко преди впечатляващия пърформанс и страхотното музикално изпълнение на Sky Limit Band, Stella Pleše Bonifacic, бранд мениджърът на L’Oreal Paris Skincare, сподели, че последната вечер от септември е специален момент за всички присъстващи. "Празнуваме повече от век научно задвижени beauty продукти, които вдъхновяват жените да вярват в себе си, да работят за промяната, да поемат контрола и да усещатсамоувереност всеки ден. Повече от век L'Oréal Paris е на преден план с иновациите, формулите и високоефектвините продукти. L'Oréal Paris е много повече от просто красота."

Тематичното Skin Science преживяване беше поредната стъпка в затвърждаването на тезата. Докато ни демонстрира последния научен напредък в индустрията, брандът изпрати поредното силно послание за позитивен и по-красив свят, в който съществуваме. Защото всеки го заслужава. We're worth it.

 

X