Калин Врачански озвучава новия български аудиосериал „До дъно"

Актьорът разказва историята за възмездието и изкуплението на един провален детектив.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2019

Калин Врачански влиза в нова драматична роля за премиерния аудиосериал „До дъно", създаден ексклузивно за Storytel България. Звездата от „Господин Х и морето", „Стъклен дом" и „Дървото на живота" озвучава бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър. Поредицата е част от оригиналното българско съдържание на постоянно разрастващата се стрийминг платформа за аудио съдържание - Storytel Original, която вече има над 700 български заглавия в портфолиото си.

„До дъно" разказва история за възмездие и изкупление. Главните герои са мъж, решен да изгради отново своя живот, и жена, която търси отмъщение. Авторката на аудиосериала е Анна Пеева - политолог по образование, сценарист по призвание и графичен дизайнер и журналист по професия. Тя създава историята за проваления детектив, който трябва да извоюва обратно живота си, като се сблъска с призраците от тъмното си минало.

1
„Нашите Storytel Original сериали са създадени специално за аудиторията ни, която е взискателна и търсеща истински добри истории. Добрият вкус на българския слушател е водещ за нас в създаването на достъпно качествено съдържание, което може да се слуша навсякъде и по всяко време", казва Лиза Василева, мениджър на Storytel България.

„Вие ще намразите Петър, ще му се надсмивате, ще му съчувствате и накрая ще се влюбите в него. „До дъно" води до пристрастяване", обещават от Storytel, а в това може да се убедите и сами, като се запознаете с услугата по време на Коледния панаир на книгата в НДК. В рамките на 5 дни почитателите на добрите истории ще могат да се насладят на над 700 български и над 50 000 английски аудио книги и аудиосериали. Мястото на срещата е на 4 етаж във Fox Book Café.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA