И първородната дъщеря на Брад Пит се отказа от името му

18-годишната Шайло е подала документи с искането да махнат фамилията Пит.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 май 2024

Фотография: Profimedia

След като стана ясно, че Мадокс, Захара и Вивиен вече не искат да бъдат представяни с фамилията Пит, първородното дете на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, е решила същото нещо.

18-годишното момиче дори е подало съдебни документи, в които е записано нейното искане това да се случи официално. Това се е случило навръх 18-тия й рожден ден, който бе преди броени дни. Тя би искала вече да бъде представяна като Шайло Джоли.

Шайло Джоли и Захара Джоли

Мнозина предположиха, че след тази дата Брад и Шайло ще възстановят връзката си, тъй като младото момиче вече ще е навършило възрастта, в която ще може само да взема решенията с кого да общува. "Сега, когато Шайло е на 18, тя може сама да реши как иска да се развият отношенията й с баща й", споделят близки до актьора. Източникът каза още, че откакто двойката се е разделила, актрисата се е погрижила децата им да имат ограничена комуникация с баща си. "Все още е така с непълнолетните, но с Шайло това вече не е изборът на Анджи", продължава мъжът. "Ако Шайло избере да има ограничен контакт с баща си, това е нейно решение." Той допълва, че въпреки нейното решение, той ще я "обича безусловно". "Разликата между сега и дните преди рождения й ден е, че Шайло прави избора. Всички са уверени, че след време ще възобновят връзката, прекъсната от развода. Да пази Шайло от Брад вече не е опция за Анджелина."

Брад Пит, Анджелина Джоли с Шайло и Пакс

Брад и Анджелина имат три биологични деца заедно - Шайло 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен, както и три осиновени - Мадокс, на 22, Пакс, на 20 и Захара, на 19. Двамата се разделиха след скандал през 2016 година, като по-късно бе посочено, че актьорът е проявил агресия спрямо своята съпруга и децата им. Той категорично отрече това и макар да продължават с бракоразводната битка за френското си шато, той е категоричен, че именно Джоли е влшила отношенията с децата му. Мнозина обаче посочват, че фактът, че вече четири от децата му не искат да имат нищо общо с баща си, показва, че явно има доза истина в обвиненията за лошото му държание към част от семейството му.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA