Крал Чарлз събра елита за наградите на King's Foundation

Той събра на едно място звезди като Дейвид Бекъм, Род Стюард и Сиена Милър.

Ася Иванова 12 юни 2024

Фотография: Profimedia

Крал Чарлз III бе домакин на благотворителните награди на King's Foundation в двореца Сейнт Джеймс в Лондон и показа добро настроение, въпреки болестта, с която трябва да се бори.

На събитието присъстваха видни личности, сред които британската поп икона Род Стюарт, бившият футболист Дейвид Бекъм, който беше обявен за нов посланик на The King's Foundation, актрисата Сиена Милър, моделът Наоми Кембъл и Пени Ланкастър. По-специално, наградата за хармония беше връчена на Бан Ки-мун, бивш генерален секретар на ООН.

Благотворителното събитие за награди е инициатива за почитане на приноса в различни области. Връчването на наградите на фондацията трябва да се превърне в част от ежегодния календар на The King's Foundation. Те ще се раздват в общо девет категории.

Церемонията включваше демонстрации на образователните програми на фондацията, като бяха показани изработването на мебели, дървообработването и бродерията, както и работата на благотворителната организация по архитектура и създаване на места. Кралят се срещна със студенти, като част от подкрепата на фондацията в обучението и предприемачеството в традиционните изкуства, текстила, селските умения и здравето и благосъстоянието.

X