Любов Киров с премиера на албума си "Ново сърце"

Изпълнителят отново завладява музикалните класации с нова песен.

Ася Иванова 14 юни 2024

Фотография: Virginia Records

През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена "Знам", и последвалите я албуми "Както преди" и "Целуни ме" превърнаха Любо Киров в най-продавания изпълнител у нас. Днес той ни изненадва с нов албум със заглавие "Ново сърце".

"С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни, без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние сме никой. Албумът "Ново сърце" е огледало на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България, "всичко да стане цяло," споделя Любо.

С появата на албума, своя премиера има и едноименният сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

"Ново сърце" излиза и с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и усмихва. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист.

X