Брад Пит е готов отново да стане баща

Отношенията на актьора с Инес де Рамон става все по-сериозна.

Ася Иванова 14 юни 2024

Фотография: Profimedia

Докато продължителната и все по-горчива бракоразводна битка се проточва в съда и докато пропастта между Брад Пит и децата му да става все по-голяма, той изглежда е готов да продължи напред и отново да стане баща.

Оказва се, че проблемите с Анджелина Джоли и шестте му деца, са заздравили връзката му с приятелката му Инес де Рамон и той изглежда по-щастлив от всякога. Негови близки споделят, че той е готов да стартира живота си наново именно с де Рамон, която споде него би била "прекрасна майка".

"За Брад е опустошително, че не поддържа връзка с децата си, но Инес е истински източник на утеха и това всъщност ги сближи. Не е изключено да има още деца в живота си. Инес е млада и ако тя пожелае да има деца, Брад е на 100% съгласен. Той харесва идеята да изгради живота си с Инес", споделят приближени до звездата.

"Брад каза, че Инес би била прекрасна майка. Тя е търпелива, спокойна и със страхотно чувство за хумор. С други думи, връзката им върви гладко и без драми. Той се вижда с Инес в дългосрочен план", добавя още източникът.

Брад и Инес са заедно от края на 2022 г., а от февруари миналата година вече живеят заедно и както изглежда, всичко върви по мед и масло.

X