"Дедпул & Върколака" връхлитат в кината, спечелeте страхотни награди от филма още сега

Тази седмица ще станем свидетели на историята, докато тя се пише.

22 юли 2024

Фотография: Форум Филм България

Дългоочакваният Дедпул & Върколака събира на едно място двама от най-култовите комиксови герои на нашето време в изключително забавен и рушащ всякакви граници киноспектакъл, който завинаги променя "малката киновселена" на Марвел.

На големия екран ще видим експлозивни схватки, епични сцени на забавен каданс, тонове остроумни закачки, метакоментари, препратки, кървави моменти и, разбира се, много от неподправената химия между Райън Рейнолдс и Хю Джакман.

Агентите от бюрократичната организация TVA, която съществува извън времето и пространството, измъкват Уейд Уилсън от мирното му съществуване и го пращат на мисия, която ще разтърси познатата Вселена. За да спаси света, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него. Нещо, което звучи далеч по-лесно и възможно, отколкото изглежда и всъщност е.

Дни преди голямата премиера GRAZIA и Форум Филм България ще зарадват двама от вас с оригинални награди от филма - комплект тениска, гривна и чифт чорапи или тефтер, гривна и чифт чорапи.

Играта и всички условия ще откриете в нашата официална Facebook страница, крайният срок за участие е 25.07 включително. Победителите ще изтеглим и обявим след 09:30 ч. още на следващия ден.

Дедпул & Върколака променят всичко - от 24 юли, в кината на 3D, 4DX и IMAX 3D.

X