Хейли Бийбър проговори за бременността си

Моделът дебютира на корицата на сп. W.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 юли 2024

Фотография: Instagram

Хейли Бийбър дебютира на корицата на списание за W, което ще се появи на 30 юли.

27-годишният модел, който е в очакване на своето първо дете заедно със съпруга си Джъстин Бийбър, разкри защо са крили щастливата новина до шестия месец на бременността. "Вероятно можех да го крия и до края, но не се радвах на стреса да не мога да се насладя на бременността си открито. Имах чувството, че крия тази голяма тайна и не се чувствах добре. Исках свободата да изляза и да живея живота си," сподели бъдещата майка пред изданието.

Оказва се, че в този момент тя се е отдалечила доста от известното си семейство. "Не съм много близка със семейството си в този момент от живота си, защото се чувствам доста независима. Вече съм личност и изградих собствено семейство. Но когато погледна назад към детството си и как израснах, имам много мили, красиви спомени", споделя Хейли.

Въпреки това, в момента Джъстин и Хейли "прекарват доста време със семейството и приятелите си, ходят на църква и редовно се виждат с най-близките си". "Джъстин и Хейли се чувстват толкова развълнувани, тъй като наближава термина. Те нямат търпение да създадат семейство и са по-близки един с друг отвсякога. Те знаят, че това е тяхната съдба и че тази глава е това, което ги очаква и връзката им трябваше да се случи," разкриват близки пред Entertainment Tonight.

Като всяка бременна, и Хейли има своите капризи. А бъдещият татко се стреми да угажда на всяка нейна прищевка. "Джъстин прави дребни неща, за да се грижи за Хейли, независимо дали задоволява някой каприз на бременността, дали масажира краката й или пък да я заведе на приятна вечеря. Той е на нейно разположение и небето е границата. От каквото и да има нужда, той със сигурност ще йго осигури," споделят още близки до двойката.

"В началото на бременността бях супер емоционална. Като: "Обичам този човек толкова много. Как е възможно да споделя това с някой друг? Опитвам се да се потопя в тези дни, когато сме с Джъстин, само ние двамата", споделя още Хейли пред W.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA