Джей Ло посрещна рождения си ден като кралица

Поп дивата отбеляза 55 г. с бляскаво парти в стил ''Бриджъртън''.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 юли 2024

Фотография: Instagram

Дженифър Лопес не сваля короната си, напук на всички проблеми в личния и професионалния си живот. Тя доказа, че е истинска кралица на своя рожден ден.

Певицата посрещна 55-тия си рожден ден с бляскаво парти на тема ''Бриджъртън'' в Хамптънс. Тя пренесе своите гости в съвсем различна епоха, като обстановката бе повече от царствена и пищна, а всички поканени бяха пременени в зашеметяващи костюми, напомнящи на тези в едноименния хитов сериал на Netflix. Карети с бели коне, струнен оркестър, танцьори в изумителни костюми, градина с рози и класически танци... всичко това може да бъде забелязано на тържествата на Лопес.


Дженифър Лопес сподели и видео от този страхотен момент в своя профил в Instagram. ''Всички прекарахме една прекрасна вечер'', пише певицата под публикацията, а от кадрите е повече от видно, че си прекарва страхотно.

Ако и вие се чудите дали Бен Афлек е присъствал на партито, не е. Актьорът дори не е бил сред поканените на рождения ден на съпругата си, което още повече подкалжа слуховете за края на тяхната връзка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA