Алисия Викандер е родила тайно второ дете

Актрисата има едно момченце на 3 г., заедно със съпруга си М айкъл Фасбендър.

Ася Иванова 26 юли 2024

Фотография: Profimedia

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър тайно са станали родители на второ дете.

Актрисата, която разкри през декември, че е в очакване на бебе, разкри новината в интервю с колежката й от лентата Hope - Тейлър Ръсел. Всъщност тя издава новината, когато я пита: "Когато те срещнах в Корея, ти буквално беше родила второто си бебе, а нещата, които трябваше да направим във филма, бяха толкова физически изтощителни."

"Всички жени имат толкова различни преживявания с раждането. За мен определено беше трудно. Но мисля, че обучението го направи по-лесно. Преминаването през тези девет месеца е като маратон, така че е полезно, ако сте силни да влезете в него," сподели звездата от Tomb Raider.

"Бременността и раждането са толкова физически натоварващи и изпитвам толкова много възхищение към всяка жена, която го е правила. Раждах четири пъти на екрана, преди да го направя в реалния живот. Вашата работа е да се преструвате на актьор, но всеки път, когато трябваше да родя, казвах на всяка жена на снимачната площадка "Съжалявам". Чувствах се като такъв измамник", казва още Викандер.

Алисия и Майкъл, които се ожениха през 2017 г., имат още едно дете - 3-годишен син , чието име досега не е оповестено публично. Но в миналото актрисата призна, че не си е представяла да бъде майка. "Всъщност дори не мислех, че искам деца, докато не станах на 30. Но след като се роди бебето си, се промених във всяко едно отношение. Това е живот. Толкова е дълбоко."

"Мисля, че това също ти дава допълнителна сила, защото сякаш е отвъд теб. Не става въпрос само за теб или оцеляването ти. Трябва да останеш жив, за да си сигурен, че можеш да се грижиш за тези малки деца," сподели наскоро тя.

А на какво се дължи щастието в семейството й? "В моето малко семейство, със съпруга ми и детето ми, винаги пътуваме заедно. Това е правилото. Гледаме един от нас винаги да е свободен, за да може да бъде с малкия."

X