Бъгс Бъни става репортер на олимпийските игри в Париж

Looney Tunes представя: Спортни разговори с Бъгс Бъни

Ася Иванова
Ася Иванова 26 юли 2024

Фотография: WBD / Eurosport / Max

Любимият анимационен герой Бъгс Бъни ще бъде специален пратеник на олимпийските игри в Париж, за да отразява от мястото на събитието по време на предаванията на Eurosport.

Бъгс ще бъде базиран на тайно място в центъра на Париж и ще изпълнява ролята на гост репортер, който ще интервюира настоящи спортисти от цял свят, както и олимпийски експерти на Eurosport по време на игрите, а съдържанието ще бъде част от ежедневните локални предавания на Eurosport, които ще се излъчват в цяла Европа.

До церемонията по откриването остава един ден, а Бъгс Бъни в момента е в трескава подготовка и интервюира репортера на Eurosport и двукратен олимпийски медалист по таекуондо Лутало Мохамед в първия епизод на "Looney Tunes представя: Спортни разговори с Бъгс Бъни", който беше заснет вчера.

Бъгс Бъни на Олимпийските игри

Ролята на Бъгс Бъни като главен репортер в Париж продължава връзката на "Шантавите рисунки" със спорта, Eurosport и олимпийските игри. "Looney Tunes: Спортът е лесен" се появи в седмичното предаване на Евроспорт "Силата на Олимпийските игри”, като всеки епизод се излъчва отново в подходящи за програмата моменти по време на отразяването на Париж 2024. 90-секундните клипове включват щафетата 4 x 100 м, тенис, планинско колоездене, брейк, плажен волейбол и гимнастика.

"Амбицията ни за отразяването на Париж 2024 е то да бъде свежо, забавно и ангажиращо. Бъгс е иконичен герой, който надхвърля границите на спорта, и съм сигурен, че неподражаемият му стил ще държи гостите ни на пръсти," казва Скот Йънг, главен вицепрезидент по съдържанието, продукцията и бизнес операциите в WBD Sports Europe.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA