Сърша Ронан с тайна сватба

Актрисата се е омъжила за дългогодишния си приятел Джак Лоудън.

Ася Иванова 29 юли 2024

Фотография: Profimedia

Актрисата Сърша Ронан изненада феновете си, след като стана ясно, че се е омъжила тайно.

Блондинката се е врекла във вярност на дългогодишния си приятел Джак Лоудън, с когото са заедно от 6 години. Двамата са си казали "Да" по-рано този месец на интимна церемония в Единбург, Шотландия. На щастливото събитие са присъствали само най-близките им приятели и семейство.

Сърша и Джак започват връзката си през 2018 г., когато се срещат по време на снимките на филма "Кралицата на Шотландия". Двамата не говорят много за отношенията си, като предпочитат да пазят любовта си далече от светлините на прожекторите.


В един момент двойката дори отрича, че са се срещали някога. През 2019 г. репортер от The Telegraph пита актрисата: "Имам ли право да попитам дали излизаш с човека, с когото всички си мислят, че излизаш?", а тя в отговор заявява категорично: "Не", слагайки край на дискусията.

По-късно пък Лоудън също отказва да отговаря на всякакви въпроси, свързани с връзката им. "О, няма да говоря за това. Не обичам да говоря за тази страна на живота". Връзката им става официална, когато актьорът споделя тяхна обща снимка от музикалния фестивал "Гластънбъри" в профила си в Instagram.

X