Трансформацията на Меган Маркъл

Мнозина не можаха да познаят съпругата на принц Хари.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 юли 2024

Фотография: Profimedia

Меган Маркъл вече е съвсем различна жена. Херцогинята на Съсекс е променила цвета на косата си и вече няма и помен от гарваново черните й кичури.

Съпругата на принц Хари присъства на стилно събитие в Хамптънс на изключителната гримьорка Боби Браун, която демонстрира нови продукти за красота.

Маркъл се появи с ленен костюм от две части на St. Agni в неутралната гама, съчетан със зашеметяващи златни бижута Cartier. Но всички отбелязаха промяната в косата й. Меган, която е известна с гарванови кичури, които носи или разпуснати, или в зализан, разрошен кок, този път бяха различни. Актрисата вече е с коса в по-медни нюанси, а прическата й бе с лек път отпред, хваната на хлабав кок с кичури, обрамчващи лицето й. 

Меган Маркъл

Изглежда не сме единствените, които забелязаха промяната. Много от феновете й посетиха страницата на Боби, за да попитат дали това наистина е Меган. "Дамата с кафявия костюм наистина ли е Меган Маркъл?"Друг добави: "И аз се чудех същото!" и "Дойдох тук, за да попитам същото!" 

Грим гуруто Боби Браун, чиято марка Jones Road Beauty е изключително популярна сред феновете на грима по целия свят, потвърди пред последователите си, че това наистина е херцогинята на Съсекс.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA