Горчиво! Кристиано Роналдо и Джорджина са се оженили

Футболната звезда нарече своята половинка "съпруга" в ново интервю.

Ася Иванова 31 юли 2024

Фотография: Profimedia

Кристиано Роналдо се е оженил за дългогодишната си приятелка Джорджина Родригес.

Слухове за това се появиха още преди месеци, след като се забелязана халка върху безименния пръст на брюнетката. Сега футболистът изглежда потвърждава това. 


39-годишният Роналдо се появи в ново видео за фитнес марката Whoop, в което нарече Джорджина своя съпруга. Той разведе екипа в домашната си фитнес зала, докато даваше кратко интервю.

"Най-важното е не какво правиш, а че трябва да го направиш. Когато не тренирам в клуба, обичам да тренирам със съпруга си у дома. Защото аз мога да я предизвиквам, тя мен също", сподели футолната звезда. Говорителят на Роналдо отказа коментар по темата, но изказването на Кристиано е повече от красноречиво.


Двойката в момента е на почивка в Майорка, като преди това ваканцията им бе в Саудитска Арабия. Те са на обиколка с яхта, заедно с петте си деца.

Роналдо има 7-годишни близнаци - Ева Мария и Матео Роналдо, както и голям син - Кристиано Роналдо-младши, на 13 г., които се раждат чрез сурогатно майчинство. От Джорджина спортистът има две дъщери - Бела, 2 г., и Алана Мартина, на 6 г.


Кристиано и Джорджина са заедно от 2017 година . Те се срещат за първи път в магазин на Gucci в Мадрид, където тогава работи Родригес. "Кристиано е страхотен, той е много нормален човек. Мечтаех да имам чаровен принц до себе си и сега го имам", споделя брюнетката за Роналдо в нейния сериал на Netflix "Аз съм Джорджина".

X