Рийз Уидърспун с нов мъж до себе си

Актрисата отново намери любовта, година след развода си.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 август 2024

Фотография: Profimedia

Рийз Уидърспун отново е влюбена. Това се случва една година след тежкия й развод с Джим Тот.

Актрисата е забелязана на разходка из улиците на Ню Йорк с мистериозен мъж на име Оливър Харман. Той работи като финансист и също като Рийз, има един развод зад гърба си. Той е бил женен за бизнес дамата Мала Гаонкар, която в момента има връзка с музиканта Дейвид Бърн. 

Уидърспун на няколко пъти вече е засичана в компанията на Харман и изглежда двамата си изкарват доста добре. На срещата си с новия мъж до себе си, актрисата бе избрала дълга черна рокля и високи токчета, докато Оливър бе заложил на бяла риза и син панталон. И той никак не бе притеснен от папараците, които ходеха по петите им, което само показва сериозния интерес, който има към блондинката.


Това бе вторият път, в който двамата са засечени заедно в рамките на ена седмица. За момента не е ясно какви са отношенията им и доколко са сериозни. В момента актрисата е в Ню Йорк за снимките на четвъртия сезон на сериала The Morning Show, заедно с Дженифър Анистън.

Харман е първият мъж, с който тя е Уидърспун е засичана след раздялата й със съпруга й Джим Тот през март 2023 година. Двойката изненадващо обяви развода си след почти 12 години брак. Тя подаде официална молба, като бе посочила непреодолими различия като причина за раздялата. Според близък до двойката, двамата дълго време са се опитвали да запазят брака си, а решението за развода дошло след доста дълъг период на обсъждане и опити да не се стигне дотам. Двамата имат 11-годишен син на име Тенеси, чието попечителство си поделят. Актрисата също така е майка на 20-годишния Дийкън и 24-годишната Ава от бившия й съпруг Райън Филип.

Харман е съдружник-основател на Searchlight Capital Partners - частна инвестиционна компания. Преди това той е бил старши партньор в глобалната фирма KKR & Co. Има двама сина от брака си с Мала Гаонкар. Получава бакалавърска степен по история и международни отношения от университета Браун в Ню Йорк през 1990 година и магистърска степен по бизнес администрация от Харвард шест години по-късно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA