Джей Ло и Бен Афлек: разводът вече е факт!

Двамата са подготвили документите още преди месец.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 август 2024

Фотография: Profimedia

Дженифър Лопес и Бен Афлек наистина се развеждат, след като и последният опит за помирение през последните седмици се провали. 

Близки до двойката споделят, че бракоразводните документи "са финализирани, но все още не са предадени". "Изчакват и подходящия момент да излязат пред общността, за да обявят новината."

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Новината идва след като Афлек се сдоби с нов дом за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисайдс миналата сряда, когато Лопес навърши 55 години. Приятели на певицата споделят, че внезапната покупка на ергенска квартира от страна на Афлек навръх рождения й ден е била "стрела в сърцето". 

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Близки до двойката споделят още, че Лопес и Афлек планират да "пуснат съвместно изявление, което ще каже колко много се обичат един към друг и как са се борили, за да проработи, но не са успели". "Честно казано, не можаха да стигнат до компромис. Това, което имаха преди, вече го няма и двамата са го приели", споделят близките им.  "Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да го контролира, а той не може да я промени. Няма начин това да продължи."

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Двойката за последно беше снимана заедно на 30 май. Двамата често бяха засичани в офиса на Афлек. Оттогава те прекараха лятото разделени. Дженифър бе предимно на източното крайбрежие, докато Бен остана у дома в Лос Анджелис. Те дори прекараха втората си годишнина от сватбата на 16 юли в различни градове.

Слуховете за брачните неволи на Афлек и Лопес започнаха да циркулират още преди няколко месеца, когато източник, близък до двойката, съобщи, че Бен се е преместил в жилище под наем за 100 000 долара и двойката възнамерява да продаде своя "дом на мечтите" еддва година след като го купиха.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Двамата сключиха брак в A Little White Wedding Chapel в Лас Вегас на 16 юли 2022 г. Те отново казаха "да" на по-пищна церемония следващия месец в Джорджия през 2022 г. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA