Виктория Бекъм от корицата на Vogue: Обичам Дейвид повече от преди!

Дизайнерката застава пред своята приятелка Никол Кидман и изповядва душата си.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 август 2024

Фотография: Profimedia

Виктория Бекъм е по-влюбена от всякога в своя съпруг Дейвид Бекъм и не се притеснява да го изкрещи пред света. Именно това прави и от корицата на новия брой на сп. Vogue за Австралия.

Тя се изповядва не пред кой да е, а пред самата Никол Кидман, с която са много близки приятелки и е някак нормално да откриеш душата си. "Вероятно съм влюбена в него дори повече, отколкото когато се запознахме за първи път. Празнувахме 25-ата годишнина от сватбата ни и аз казах на децата ни: "Много обичам баща ви, подкрепям го и искам той да стане най-добрата версия на себе си, а той прави това за мен". Важно е децата да виждат това", споделя госпожа Бекъм.


За изданието, Виктория застава пред обектива на фотографа Дан Джаксън и позира в няколко визии, създадени от стилистката Кристин Сентенера. Тя се появява в тоалети на Prada, Burberry, Rick Owens и, разбира се, на своята собствена марка - Victoria Beckham. Бижутата, които завършват визиите й пък са на Tiffany & Co. и Cartier.

Пред Кидман, дизайнерката споделя още за това как успява да съчетава работата и семейството и колко се гордее с децата си. Виктория признава, че с Дейвид са много горди със синовете си Бруклин, Ромео и Круз и дъщерята Харпър, защото те са израснали добри, сладки, скромни, забавни и трудолюбиви. 

Бекъм признава, че е благодарна на себе си за решението си да не жертва кариерата си и да продължи да прави това, което й харесва, а именно да вдъхва увереност на жените чрез модата и красотата. Според Виктория тя се е научила да бъде благодарна за нещата, които преди са я дразнели. Тя посочва моментът, в който всички медии й създават образа на студена красавица, която никога не се усмихва. Първоначално това не ѝ е харесало, защото в живота тя изобщо не е такава, но в крайна сметка ѝ е помогнало да стане успешна в модната индустрия.


Тя не пропуска да спомене и един от най-любопитните моменти в документалния филм на мъжа й по Netflix, а именно, че тя е отраснала в лукс. В лентата тя казва, че е имала съвсем обикновено детство,защото родителите ѝ са били от обикновената средна класа, но Дейвид подслушва съпругата и я принуждава да признае, че е пътувала до училище с Rolls-Royce. В своето интервю с Никол Кидман Виктория обясни, че изобщо не е лъгала, когато е разказвала за детството си. Просто в някакъв момент баща ѝ отворил собствен бизнес и щом той започнал да носи пари, си купил този луксозен автомобил. В същото време Виктория продължавала да ходи на обикновено училище и дори молела баща си да я вози там със стар ван, защото й бил по-познат и искала да се "впише". Сега, разбира се, предпочитанията ѝ са се променили.


НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA