Първа снимка на Джони Деп с приятелката му

28-годишната Юлия Власова публикува кадър с актьора.

Ася Иванова 08 август 2024

Фотография: Profimedia; Instagram

Преди по-малко от месец актьорът Джони Деп бе обвързан с руския модел Юлия Власова.

По-късно стана ясно, че двамата се срещат вече няколко години, но не е сериозно. Източници споделят пред сп. People, че взаимоотношенията им са "небрежни" и не използват етикети като "приятелка" или "гадже." "Те се познават от няколко години и се виждат, когато могат. Двамата не определят отношенията си романтични. Виждат се от време на време", казва източникът пред People.

Това обаче не попречи на Власова да сподели кадър с Деп, с който потвърждава романтичните им отношения. Снимката е публикувана на стори в профила в Instagram на Юлия. Това не е първият път, в който виждаме двамата на обща снимка в социалните медии. Преди време  моделът сподели друга снимка, на която двамата са прилепени един към друг. В пост, който впоследствие е изтрит, Власова нарича Деп "невероятно талантлив и вдъхновяващ".

Но коя е Юлия и как двамата с актьора са се запознали?

Юлия е само на 28 години. Тя е родена в Екатеринбург, но от дълго време живее в Чехия. Освен че е модел, Власова има салон за красота в Прага. Тя среща известния актьор по време на 55-ия международен филмов фестивал в Карлови Вари през август 2021 г. и според запознати между двамата веднага припламват искри. 

X