Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц с дебют на червения килим

Двамата промотираха новия си филм Blink Twice.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 август 2024

Фотография: Profimedia

Можете ли да повярвате, че Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм едва сега стъпват на червен килим?!

Двамата актьори, които са заедно от две години и вече дори са сгодени, направиха своя дебют на премиерата на техния филм Blink Twice в DGA Theatre Complex в Лос Анджелис.

Актьорите се влюбиха, докато работеха по лентата още през лятото на 2021 г. Той играе главната роля, докато тя е зад режисьорския пулт.

"За него се сетих, когато написах историята на този герой", казва тя пред Deadline в онзи момент. "Просто знаех от Magic Mike и неговите концерти на живо, че той е истински феминист и исках да си сътруднича с някой, който явно се интересува от изследването на тази тема," призна още Кравиц.

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм

Лентата е мистериозна драма, а главните роли освен Чанинг Тейтъм, ще видим и Наоми Аки. Историята във филма се заплита около технологичния милиардер Слейтър Кинг (Тейтъм), който е поканил няколко болезнено обсебени от него фенки на частния си остров. В рамките на един уикенд Кинг е планирал гореща във всеки смисъл на думата ваканция за групата от почитателки, но програмата му излиза от релси и се превръща в зловещ капан, от който гостите може да не излязат живи.

Blink Twice трябва да тръгне по кината на 23 август, а трейлърът вече е факт.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA