Чанинг Тейтъм: Зоуи е любовта на живота ми!

Двойката вече не се крие и умилява всички с връзката си.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 август 2024

Фотография: Profimedia

Чанинг Тейтъм разтопи всички, разкривайки най-сетне какви са истинските му чувства към неговата половинка Зоуи Кравиц.

Актьорът участваше във вечерното ток-шоу на Джими Фалън като част от промотирането на новия им филм "Мигни два пъти". Когато водещият попита какво е да правиш филм с годеницата си, Тейтъм призна: "Творенето е нашият език на любовта. Наистина просто се наслаждаваме на това. Нямах никакъв страх да правя филм с някого, който е любовта на живота ти." Това веднага накара публиката в студиото да ахне от възхита, което пък накара актьорът да се разсмее. Именно клип с този момент сподели Кравиц в своя профил в Instagram.


Именно филмът събира 44-годишният Тейтъм със Зоуи през 2021 г. Това е дебютният проект на Кравиц като режисьор и съсценарист, докато главната роля е поверена именно на Чанинг. "Филмът е тя. Това е просто тя - цялата й личност е този филм. И филмът е ужасяващ", споделя още Тейтъм.

По време на съвместната работа, двамата се влюбват и след две години се сгодяват. Въпреки това, двойката предпочита да държи в тайна подробности около своята връзка. Досега! Те направиха своя светски дебют на червения килим едва миналата седмица, по време на премиерата на филма в Лос Анджелис.


Едва наскоро актьорът сподели и първа им съвместна снимка от концерта на Тейлър Суифт в Лондон, където двамата не крият щастието си. "Любовта е истинска", пише актьорът в в своя Instagram пост.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA