Ашанти и Нели станаха родители на момче

Двойката сподели и името на своя наследник.

Ася Иванова 22 август 2024

Фотография: Profimedia

Изпълнителите Нели и Ашанти сбъднаха мечтата си и станаха родители.

Двойката е посрещнала на бял свят момченце и дори издават неговото име. Новороденият им син се казва Карийм Кенкайд Хейс. Той се е родил на 18 юли, разкрива представител на двойката пред E! News.

Ашанти също потвърди новината, като сподели своя снимка по бельо след раждането. "Странно как плановете на живота не са… винаги навреме.. хаха. Чаках да стана майка от дълго време, но нищо не можа да ме подготви за всичко, което носи майчинството!", написа певицата под кадър, на който е облечена в бельо на Frida Mom, отбелязвайки, че така изглежда след раждането. "Толкова съм горда с тялото си, което ми даде моето бебе, бебе, бебе, бебе, бебе".


Ашанти и Нели обявиха, че очакват първото си дете, едновременно с новината за годежа си. Това се случи седем месеца след като потвърдиха, че са отново заедно. Направиха го посредством съвместна публикация в Instagram от 17 април, включваща видео на певицата, която се приготвя за поредния си концерт, а надписа гласи "Бебе, бебе, бебе, бебе". Оказва се обаче, че двамата са скрепили връзката си и с подпис. Публичните регистри разкриват, че двойката всъщност вече е женена и това се е случило на 27 декември 2023 г.

43-годишната Ашанти винаги е мечтала да стане майка и това вече се сбъдна. "Бях толкова шокирана, щастлива и емоционална. Винаги съм мечтала за това. Исках го толкова, толкова силно и съм сигурна, че моментът е идеален", сподели тя пред Entertainment Tonight.


И докато Ашанти става майка за първи път, то за нейния партньор - 49-годишният Нели, това е петото му дете. Той има дъщеря Шанел и син Корнел Хейнс III от бившата си половинка Чанета Валънтайн. След смъртта на сестра му Джаки Донахю през 2005 г., той осиновява децата й - Шон и Сидни Томас.

За щастие Ашанти няма да бъде сама в тази нова глава от живота си и има безкрайната подкрепа на своите близки.

Ашанти и Нели възобновяват връзката си след дълга раздяла. "Никога и за милион години не съм мислила, че ще сме тук. Преди десет години – може би да – но след раздялата ни, знаете ли, дори не мислех, че някога отново ще си проговорим," сподели тя пред Entertainment Tonight през юни.

X