Дженифър Лопес променя името си след развода

Певицата раазкрива и причината за раздялата им.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 август 2024

Фотография: Profimedia

Дженифър Лопес иска да си върне моминското име след като официално се разведе с Бен Афлек. Певицата подаде молба за развод във вторник, 20 август, навръх годишнината им от сватбата.

В съдебните документи е посочено, че тя иска предишното й име - Дженифър Лин Лопес, да бъде възстановено. Също така е посочила и причината за раздялата с Бен. Записани са класическите за всички известни двойки "непреодолими различия". Освен това подчертава, че не иска нито тя, нито Афлек да получат съпружеска издръжка.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

В документите е точно описано и как трябва да се раздели имуществото и парите, които двамата са спечелили в последните две години. Както вече споменахме, двойката не е подписала предварителен брачен договор и съответно всичко придобито по време на брака трябва да бъде разделено на две. "Точното естество и размер на отделните имуществени активи и задължения са неизвестни на вносителя в момента. Вносителят на молбата запазва правото да я промени, когато същото бъде установено", се посочва в документите. Т.е. тепърва двамата трябва да разделят всички постъпления по време на брака.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Джен и Бен се ожениха в Лас Вегас на 17 юли 2022 г. На 20 август двамата отпразнуваха своя сватбен ден на пищна церемония в Савана, Джорджия. Малко след това Лопес сподели, че е горда да се нарече г-жа Афлек и разкри защо е решила да промени законно фамилното си име. "Ние сме  съпруг и съпруга. Гордея се с това.  Не мисля, че това е проблем", каза тя пред Vogue. "Хората все още ще ме наричат ​​Дженифър Лопес, но моето законно име ще бъде г-жа Афлек, защото сме заедно", казва още тя. "Това все още ми носи традиция и романтика и може би просто съм такъв тип момиче."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA