Хейли и Джъстин Бийбър станаха родители

Двойката сподели пола и името на новороденото си дете.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 август 2024

Фотография: Profimedia

Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър увеличиха фамилията с още един член. Двамата вече си имат бебе.

Двойката посрещнаха първото си дете заедно, а новината бе споделена със снимка в профила на изпълнителя в Instagram. "Добре дошъл у дома", написа Джъстин под кадър, на който се вижда крачето на малкото в ръката на неговата майка. Щастливият татко споделя и името на бебето - Джак Блус Бийбър. Хейли също отпразнува раждането на бебето Джак, споделяйки публикацията на Джъстин в своята история в Instagram, добавяйки емотикони на мече и синьо сърце, с което разкри и пола на бебето. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ДА ПОСТИГНЕМ ЯГОДОВИЯ ГРИМ НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР


Новината за появата на бебето Бийбър накара всичките им пиятели и фенове да избухнат в екстаз. "Не мога да издържа с това малко краче, Джак Блус", коментира под публикацията Кайли Дженър. Дългогодишният приятел на певеца Алфредо Флорес потвърди емоциите на Дженър, като написа: "Поздравления!!! Толкова съм развълнуван!!! Много ви обичам." Що се отнася до Ice Spice, рап изпълнителката призна, че емоциите й са достигнали най-високото си ниво, или иначе казано: "Бебешка треска до ниво 1000". Включват се и щастливите баби и дядовци на малкото бебе. Сред тях се виждат имената на майката на Джъстин - Пати Малет, която написа в Тwitter/Х: "Честито! Обичам те завинаги, бебе Джак!". Бащата на Хейли също се включи, написвайки "Амин. Честито на теб и нека Господ продължава да благославя семейството ни". 

Появата на бял свят на бебето на Бийбър идва три месеца след като Джъстин и Хейли за първи път обявиха, че ще стават родители. Двамата споделиха публикация в акаунтите си в Instagram на 9 май, от която става ясно не само, че Хейли е бременна, но и че двамата са подновили брачните си обети в Хавай. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: В ЛЕГЛОТО НА ХЕЙЛИ И ДЖЪСТИН БИЙБЪР

Хейли и Джъстин Бийбър

Двойката никога не е криела, че иска да увеличи семейството си. От сватбата им през 2018 г. двамата споделят, че искат дете, но имат и известни притеснения. През октомври миналата година Хейли признава пред GQ, че "очаква с нетърпение" майчинството, но едновременно с това изпитва и страх. "Буквално плача за това през цялото време! Толкова много искам деца, но и се страхувам. Достатъчно е, че хората говорят за съпруга ми или приятелите ми. Не мога да си представя, че трябва да се изправям срещу хора, които говорят нещо за детето ми", призна госпожа Бийбър в интервю за The Sunday Times през май. В крайна сметка тя отбеляза: "Можем да направим най-доброто, на което сме способни, за да ги отгледаме. Стига да се чувстват обичани и в безопасност". 

Междувременно Джъстин от години изразява желанието да има голямо семейство. "Бих искал да имам малък отбор", сподели Бийбър в шоуто на Елън Дедженерис през 2020 г. "Ще имам толкова, колкото Хейли поиска да ми роди. Това е нейното тяло и каквото тя поиска да направи, ще го направим. Мисля, че тя иска да имаме няколко."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA