Марго Роби на почивка в Сардиния преди появата на бебето

Ася Иванова
Ася Иванова 28 август 2024

Изглежда, че семейството на Марго Роби и съпругът й Том Акърли съвсем скоро ще се увеличи. 

И в последните почивни дни преди появата на бебето двойката се възползва да се наслади на малко време за себе си. Двамата са избрали слънчева Сардиния за своята ваканция. И актрисата вече е в доста напреднала бременност. Звездата от "Барби" бе забелязана да носи широки черни панталони и бяла риза, която бе почти изцяло разкопчана и разкриваше бременния й корем. Бъдещата майка бе завършила визията с черни аксесоари, като шапка, слънчеви очила Prada, сандали и чанта, която държеше в ръка.


Новината, че Марго е в очакване на своята първа рожба, стана ясна в началото на юли. Близки до двойката споделиха пред People, че двойката е "щастлива", че новината вече е разпространена. Той допълни, че Марго и Том "от доста време са искали да създадат семейство". "Семейството означава много и за двамата. Още от началото на връзката им те знаеха, че нещото, което наистина искат е да бъдат родители", сподели още източникът. "Те го пазиха в тайна за известно време, но са щастливи, че новината излезе наяве", добави още той.

Тя дори е бременна докато снимка последния си проект A Big Bold Beautiful Journey и никой дори и не предполага това. Роби "е професионалист и беше супер фокусирана, докато снимаше", каза източникът, добавяйки: "Тя имаше дълги снимачни дни, но не изглеждаше, че това е проблем за нея." "Марго изглеждаше невероятно и изглеждаше много щастлива. Тя се разбираше с  Колин [Фарел] и двамата се забавляваха докато снимаха," споделят още приближени до актрисата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA