Бен Афлек разкри истината за новата си връзка

Стана ясно и какво е помрачило щастливия брак на актьора с Джей Ло.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 август 2024

Фотография: Profimedia

Разводът между Дженифър Лопес и Бен Афлек още е в начален етап, а той вече е свързван с нова жена.

Множество издания съобщиха, че актьорът прекарва много време с Катлийн "Кик" Кенеди – най-голямата дъщеря на шестте деца на Робърт Ф. Кенеди младши. Тези слухове се появиха по-малко от седмица след като Лопес подаде молба за развод навръх втората годишнина от сватбата им. В бракоразводните документи, певицата и актриса цитира "непреодолими различия" като причина за раздялата и отбеляза датата на раздялата им като 26 април 2024 г.

По принцип Афлек не взема много отношение относно слуховете около любовния му живот. Но не и този път! Представители на актьора са категорични, че той не се среща с Катлийн "Кик" Кенеди. "Слуховете не са верни", заяви представителят на актьора в официално изявление. "Дори не съм сигурен, че двамата се познават", допълва още той.

Бен Афлек и Дженифър Лопес

Междувременно става ясно, че Дженифър Лопес е отделила доста време и енергия преди да подаде документите за развода, за да се увери, че Бен е добре и ще приеме тази раздяла. Източник, близък до Лопес споделя, че се слува и през целия им брак. Тя "прекара много време, за да се увери, че Бен е щастлив и има всичко, от което се нуждае". "Начинът, по който се грижеше за него, беше почти детски", продължава източникът. "Приятелите постоянно й напомняха, че тя не е отговорна за чувствата му. Той е много негативен и мрачен на моменти. Дженифър гледа на живота по съвсем различен начин. Тя е благодарна за всичко, което има."

Близки до бившата съпруга на Бен - Дженифър Гарнър, потвърждават това. Те споделят, че Афлек "никога не се е справял добре със стреса". "Той няма добри умения за справяне. Лесно се разочарова и е склонен да бъде мрачен. Когато е спокоен и в добро настроение, е невероятно да си около него", казва източникът. "Но в повечето случаи той е разстроен или разочарован." "Много пъти той забива в нещо малко. И наистина не разбира как лошото му настроение влияе на хората около него. Просто не е забавно да живееш сред такъв негативизъм."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA