Ще се срещнат ли Анджелина и Брад на фестивала във Венеция?

Филми с участието на двамата са в програмата на събитието.

Ася Иванова 29 август 2024

Фотография: Profimedia

Филмовият фестивал във Венеция тече с пълна сила и ние тръпнем от нетърпение да видим кои звезди ще преминат по червения килим. Днес пристигна и Анджелина Джоли, която блестеше като гръцка богиня.

Тя участва в биографичния филм "Мария" на режисьора Пабло Лорейн, който разказва историята на оперната прима Мария Калас. А Анджелина е в образа на самата легенда. Тя участва редом с актьорите Коди Смит-Макфий, Пиерфранческо Фавино, Алба Рорвахер и Халук Билгинер, а лентата е част от състезателната програма на фестивала.

Вече е ясно, че и бившият съпруг на Джоли - Брад Пит, също ще присъства на филмовия фестивал във Венеция. 60-годишният актьор ще пристигне за премиерата на филма си "Вълци единаци", в който играе с Джордж Клуни.

Сега всички се питат дали Брад и Анджелина ще се сблъскат на червения килим. Творческият директор на филмовия фестивал - Алберто Барбера, дава яснота по въпроса в интервю за Vanity Fair. Той споделя, че изявите на Пит и Джоли на събитието ще бъдат раздалечени една от друга, на фона на спорния им продължаващ развод.

"Анджелина ще бъде на първия ден, в четвъртък и ще си замине веднага след това с Пабло Лорейн, за да присъстват на филмовия фестивал Telluride", казва той. "Брад ще пристигне едва в събота във Венеция. Няма начин да се засекат", категоричен е Барбера.

Филмовият фестивал във Венеция се провежда от 28 август до 7 септември.

X