Брад Пит и Джордж Клуни с половините си във Венеция

Това е първата официална изява на Пит с Инес де Рамон.

Ася Иванова 02 септември 2024

Фотография: Profimedia

Брад Пит и Джордж Клуни пристигнаха на червения килим на премиерата на филма си "Вълци единаци" с половинките си Инес де Рамон и Амал Клуни. 

Това е първата официална изява на Пит, в компанията на неговата половинка. По всичко изглежда, че Де Рамон се вписва добре сред неговите приятели, тъй като грееше редом до семейство Клуни, които са сред най-близките на Брад. Нещо, което Анджелина Джоли не успя да постигне. Всеизвестна е ненавистта между Джордж Клуни и бившата съпруга на Пит.

Новият филм с участието на Клуни и Пит - "Вълци единаци", е класически екшън трилър на режисьора Джон Уотс. Двамата актьори влизат в ролите на "вълци единаци", наети независимо един от друг, за да покрият конфликтна ситуация, в която е замесена прокурорка (в ролята е Ейми Райън). Лентата излиза за кратко по кината на 20 септември, преди да излезе седмица по-късно на платформата Apple TV+, която спечели излъчването му в ожесточено наддаване между традиционните студиа и конкурентни стрийминг платформи.

Джордж Клуни сподели, че звездите във филма са се лишили от част от заплащането си, за да се гарантират прожекции в кината. Той разкри, че не е приятно, че филмът ще бъде показан в не повече от няколкостотин киносалона. "Щеше да ни хареса, искахме това. Затова и с Брад върнахме част от парите", каза той. "Мисля, че винаги ще сме романтично настроени за преживяването в киното, но в същото време харесваме стрийминг платформите. Това е деликатен баланс", каза Брад Пит.

X