Джъстин Бийбър със страхотна новина за феновете

Изпълнителят е готов да се завърне на музикалната сцена след 2-годишна пауза.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 септември 2024

Фотография: Profimedia

Появата на бебе в семейството може да подейства вдъхновяващо на всеки. И Джъстин Бийбър не е изключение. Три години след издаването на последния му студиен албум, тийн идолът се завръща в звукозаписното студио, за да твори нова музика. 

След появата на Justice през 2021 г., изпълнителят до голяма степен се е отдал на почивка от звукозаписната индустрия. Негови колеги обаче споделят, че той вече работи върху нова музика. Пред The ​​New York Times, авторът и продуцент Mk.gee споделя, че двамата в момента са в търсене на песен, която да се превърне в нов хит.  Не е ясно обаче дали Джъстин работи върху продължение на Justice или върху нещо съвсем ново.

Хейли и Джъстин Бийбър

В последните години Бийбър предпочита да стои далеч от сцената и публичността. И макар да е трудно това да се случи, докато отива да пазарува или на ресторант с любимата си жена, той не иска да прави концерти. Особено след като разкри, че е диагностициран със синдрома на Рамзи-Хънт в края на 2022 г. и трябваше да прекъсне световното си турне Justice World Tour и да отмени всички останали концерти. Тогава той сподели, че вследствие на болестта, лицето му е частично парализирано.

"Това е доста сериозно заболяване, както можете да видите. Иска ми се това да не е така, но очевидно тялото ми казва, че трябва да забавя темпото, и се надявам, че вие ще ме разберете, и ще използвам това време, за да си почина и да се отпусна, за да се върна към 100-процентовата си форма и да мога да правя това, за което съм роден", каза тогава той.

Изглежда, че той вече се възстановява и в края на лятото дори изнесе частен концерт. Джъстин пя на едно от партитата, предхождащи сватбата на най-малкия син на най-богатия човек в Индия Мукеш Амбани. За своята изява той взе 10 млн. долара.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA