Лили Колинс и Ашли Парк блестят на премиерата на "Emily in Paris"

Втората част от четвъртиа сезон тръгва по Netflix утре.

Ася Иванова 11 септември 2024

Фотография: Profimedia

Всички се чудят какво ще се случи между Емили (Лили Колинс) и Габриел (Лукас Браво), след като двамата най-накрая разкриха чувствата си в първата половина на четвъртия сезон на "Emily in Paris". 

И остава съвсем малко, защото премиерата на хитовия сериал в The Space Cinema Moderno Roma вече премина. Актьорският състав се завърна за още един кръг на червения килим с премиерата на втората част на сезон 4. Колинс, Браво, Филипин Лерой-Болю, Ашли Парк и техните колеги от "Emily in Paris" пристигнаха в Рим, за да участват в част 2. Последните пет епизода на сезон 4 ще бъдат пуснати в Netflix само след ден, на 12 септември.

Първата половина на четвъртия сезон остави зрителите да се чудят накъде ще тръгнат отношенията между Емили и Габриел, особено след обявлението на Netflix, че "две големи тайни заплашват да отменят всичко, за което са мечтали". Всичко става още по-сложно, защото Емили развива чувства към друга своя любов и обмисля да напусне Града на любовта. Но всичко това ще започне да се разплита още утре. Нямаме търпение, нали?


X