Излезе официалният тийзър на втори сезон на The Last of Us

Пуснаха и специални плакти от Грег Рут за продължението на драматичния HBO Original сериал.

Ася Иванова 27 септември 2024

Фотография: HBO

След страхотния успех на първия сезон на драматичния сериал "The Last of Us: Последните оцелели", няма как да не тръпнем в очакване за първия епизод на продължението. Той ще бъде наличен през 2025 г. в стрийминг платформата Max, а от HBO пуснаха и официален тийзър на сагата.

Това се случи в деня на The Last of Us, който се провежда ежегодно на 26 септември, датата, на която вирусът кордицепс катализира събитията в историята, денят на The Last of Us за 11-та поредна година отбелязва франчайза и неговата отдадена фенска общност. HBO Original сериал е базиран на популярната едноименна видеоигра, разработена от Naughty Dog изключително за платформите PlayStation®. 

Пет години след събитията от първия сезон, общото минало на Джоел и Ели ги застига, въвличайки ги в конфликт помежду им и в свят, който е още по-опасен и непредсказуем от този, който са оставили зад гърба си. В актьорския състав на втори сезон се завръщат Педро Паскал в ролята на Джоел, Бела Рамзи в ролята на Ели, Габриел Луна в ролята на Томи и Рутина Уесли в ролята на Мария. Сред новите попълнения са Кейтлийн Девър като Аби, Изабела Мерсед като Дина, Янг Мазино като Джеси, Ариела Барер като Мел, Тати Габриел като Нора, Спенсър Лорд като Оуен, Дани Рамирес като Мани и Джефри Райт като Айзък. Катрин О'Хара е гост-звезда на сезона.

Сценаристи и изпълнителни продуценти на "The Last of Us: Последните оцелели" са Крейг Мейзин и Нийл Дракман. Сериалът е копродукция със Sony Pictures Television и изпълнителени продуценти също са Каролин Щраус, Жаклин Леско, Сесил О’Конър, Асад Кизилбаш, Картър Суон и Евън Уелс. Продуцентски компании са PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint и Naughty Dog.

X