Лана дел Рей се омъжи

Певицата се врече във вярност на 17 г. по-възрастен ловец на алигатори.

Ася Иванова 27 септември 2024

Фотография: Profimedia

Само седмица след като яснo, че Лана Дел Рей е обвързана с ловеца на алигатори Джереми Дюфрен, двамата се ожениха.

Сватбата е изключително изненадваща за всички фенове на звездата, тъй като за любов между двамата се заговори едва преди месец. Тогава те са забелязани да се разхождат в Англия ръка за ръка. Двамата се женят в Луизиана, където Дюфрен организира популярните си обиколки с лодка в блатата. Именно на тамошното пристанище се състои сватбата и последвалият прием на гостите. 

Това е първи брак за Лана, докато 56-годишният Джереми е разведен с три деца зад гърба си. Приятели на певицата споделят, че тя предпочита по-възрастни мъже и е изключително щастлива с ловеца на алигатори.


Дюфрен получава ръката на Лана от нейния баща Робърт Грант. Нейните брат и сестра - Чарли и Каролайн, също са сред гостите на тържеството. От видеа, споделени в социалните медии се вижда, че 39-годишната изпълнителка е облечена в традиционна бяла булчинска рокля до земята, а косата й е прибрана в кок. Джереми също е заложил на класиката и е в шикозен черен костюм и бяла риза.

Двамата се срещат през далечната 2019 година, но не е ясно точно кога започва връзката им. "Тя искаше да отиде на обиколка с лодка, защото е популярно в Луизиана, но никога не е очаквала да се влюби в капитана на лодката", каза нейн близък пред DailyMail.com. "Когато Лана отново посети района през май, за да свири на Hangout Fest, и двамата бяха необвързани и се видяха отново. Той видя своята златна възможност и я покани на среща и оттогава са заедно. Тя обича по-възрастни мъже," споделят още нейни приближени. 

Голямата разлика във възрастта между двамата явно притеснява близките й. "Нейните приятели и екип го проучиха заради опасения, че може да я използва, но бизнесът му е доходоносен и той не се нуждае и не иска парите на Лана", казва още източникът.

X