Catrice, essence, наистина имахме много #BOOtifulTime

Любимите beauty брандове ни събраха в сърцето на легендарната Трансилвания за три дни, които бяха повече от запомнящо се преживяване.

Димитър Андонов 29 септември 2024

BOO! Дракула е зад гърба ти.

Това беше тайнственото послание, с което essence, Catrice и екипът на VM2 COSMETICS събра водещи инфлуенсъри и медийни представители за три дни в сърцето на легендарната Трансилвания.

Преживяването беше перфектен микс от авантюризъм и забавление, а поводът - есенните BOOtiful новости от двата бранда, които успяхме да видим първи в един от най-известните и красиви замъци в света. Но ще стигнем дотам.

GRAZIA се присъедини малко след началото на вечерята в прекрасния хотел, а заедно с нея гостите имахме възможност да посетим и разгледаме отблизо СПА зоната за допълнителен релакс, тъй като знаехме, че следващият ден ще започне рано.

Точно в 09:00 ч. се събрахме пред хотел Kronwell и тръгнахме към най-големия резерват за кафяви мечки в света - Libearty Bear Sanctuary, където научихме повече за искрено впечатляващите създания и успяхме да ги видим в естествения им хабитат. Catrice и essence подкрепиха мисията на резервата с дарение, а от името на всички гости бяха осиновили мече, давайки възможност ние също да продължим необходимата подкрепа. Освен категорично запомняща се, идеята същевременно подчерта ангажимента на брандовете към защитата на околната среда и животните.

Загадъчните предположения се оказаха правилни. Грандиозната вечер ни отведе в замъка на граф Дракула - "Бран", където драматичното осветление, мистичната атмосфера и лекия дъжд ни поведоха към жива музика, специални визуални ефекти, невероятна вечеря и тематично парти. Всички в пространство, което комбинира лукс с мистика, както и традиция с модерен стил - точно както новите колекции на водещите козметични брандове.

За пореден път essence и Catrice демонстрираха креативност и лично отношение, скачайки отвъд традиционните промоционални активности и оставяйки не само приятно впечатление, но и незабравими спомени. Имахме наистина #BOOtifulTime. И ви благодарим от сърце, душа (и вампирски зъби) за него.

X