Анджелина Джоли с три от децата на прожекцията на "Мария"

Ася Иванова 30 септември 2024

Фотография: Profimedia

Анджелина Джоли се появи на прожекцията на филма с нейно участие - "Мария", на филмовия фестивал в Ню Йорк в компанията на три от децата си – Пакс, Захара и Мадокс.

На събитието актрисата разказа за подкрепата, които са й оказали децата. "Това означава всичко за мен", споделя Джоли. "Преди да започнеш нов проект, винаги си нервен. А те просто казаха: "Няма значение какво ще се случи… знаем колко усилено работиш и те обичаме." Просто имате този момент, в няма значение дали ще успеете или ще се провалите, хората до вас ще се погрижат за вас."

"Моите момчета бяха с мен на снимачната площадка, бяха в отдела за маркетинг и в отдела по фотография. Беше невероятно да ме видят да работя по този толкова емоционален начин. Видяха ме да се уча да пея, видяха ме да тренирам, видяха ме нервна. Те бяха там и първия път, когато се разплаках и бях ужасена от това... Така че беше интересен момент за нас да се сближим по един различен начин," споделя актрисата.

"Много от нас, които имат деца, знаят, че не плачем често пред децата си или не изразяваме определени неща пред тях, така че да направя това и да им кажа, че съм добре и да сме заедно беше много специално", казва още тя.

Лентата "Мария" идва в избрани кина в САЩ на 27 ноември и тръгва по Netflix на 11 декември.

X