Анджелина Джоли отново разпали слуховете за нова връзка

Напоследък актрисата все по-често е засичана с рапъра Акала.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Има нов мъж до Анджелина Джоли или не - това е въпросът, който вълнува мнозина в последните месеци. А актрисата за пореден път разпали слуховете, появявайки се заедно с рапъра Акала на свое събитие, организирано за компанията й Atelier Jolie.

Тя не само бе заснета да пристига на партито в компанията на рапъра Алкала, но малко след това той попадна и на един от кадрите, които бранда на актрисата сподели в профила си в Instagram.


Това е поредната им поява заедно в последните месеци. Той бе до нея и във Венеция по време на филмовия фестивал там. Тогава всички споделиха, че Джоли и Алкала са само приятели, а той е бил придружен от своята половинка. Тя обаче не присъства на 62-рия филмов фестивал в вНю Йорк, където рапърът отново е до Джоли, където се състоя премиерата на филма на холивудската звезда - "Мария". От снимки пък става повече от ясно, че децата на Анджелина не само го одобряват, но и го харесват доста.

Анджелина Джоли и Акала

Според запознати, двамата имат връзка от "повече от година". Те се срещат за първи път на литературния фестивал Calabash в Ямайка през май миналата година, където Джоли е в компанията на дъщерите си Захара и Шайло. Двойката изглежда е създала приятелство заради общите си интереси в активизма и споделената страст към пътуването и културата. 

Анджелина Джоли и Акала

Въпреки това, близки до тях заявяват пред People, че двамата не се срещат и Джоли в момента е необвързана и не се среща с никого сериозно. "Те споделят една и съща страст, когато става въпрос за социални и хуманитарни каузи. Заедно направиха няколко колаборации през годините, които се фокусираха върху глобални проблеми като правата на човека. Анджи говори много добре за него", казват още източници.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA