Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви със зашеметяващи кадри от сватбата

Двойката се ожени тайно през май в Италия.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 октомври 2024

Фотография: Instagram

Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви за първи път споделиха кадри от един от най-интимните си моменти - тяхната сватба. Двойката се ожени тайно през май във Вила Четинале в Италия.

Мили и Джейк решиха да вдигнат завесата и да разкрият малко повече от този паметен ден. Те го направиха с феновете си чрез социалните мрежи. 


Снимките представят двойката, докато ходи по пътеката към олтара, а по-късно е запечатана и първата им целувка по красива флорална арка. 20-годишната звезда от Stranger Things изглежда зашеметяващо в красива бяла рокля на Galia Lahav, докато Джейк е в костюм с черене панталон и бяло сако. "Винаги и завинаги, твоя съпруга", пише актрисата под публикацията. 


22-годишният Бон Джоуви е споделил свой набор от снимки, като ги надписа "Винаги и завинаги, твой съпруг". На една от тях той е в компанията на знаменития си баща - рок легендата Джон Бон Джоуви.

Друга снимка обаче привлече вниманието на феновете, тъй като те бяха изумени да разберат, че колегата на Мили от Stranger Things и холивудската икона, Матю Модайн, ръководи церемонията на двойката. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA