Дебютният албум на Дара Екимова е вече факт

Ася Иванова 04 октомври 2024

"Пускам си мечтите да живеят. Ето го първия ми албум. Добре дошли в "Тази стая", така Дара Екимова обяви премиерата на дългоочаквания свой дебютен албум, чиято официална премиера е днес, 4 октомври. Той вече може да бъде открит както във всички дигитални платформи, така и на плоча и CD.

Албумът включва 16 песни, сред които вече познатите "Дишам", "Славата", "Ако целуваш за последно", "Тази стая" и "Всичко ти давам". "Този албум е моят светъл лъч в тъмнината, напомняне за всеки човек колко е ценен на този свят и че си струва да бъдем благодарни. Обичам поп музиката, безкрайно щастлива съм, че от днес "Тази стая" започва да живее", споделя Дара Екимова.

Значителна част от авторството на всяка песен принадлежи на самата певица, но по създаването на тази значителна бройка нови тракове, тя работи в екип с някои от най-младите и талантливи автори и музикални продуценти у нас -Kay Be, Кристиан Костов, Декстър, Ачо Проданов, Камен Колев, Ева Пармакова, El Padre, Денис Попстоев, ALMA, Лина-Никол, както и с чуждите продуценти Mr. Gun и Martin Kleveland.

Съвсем скоро предстои и голям концерт-спектакъл, на който песните от "Тази стая" ще прозвучат за първи път на живо. Той ще се случи на 1 ноември в столичния клуб Pirotska 5 Event Center. Билетите са вече в продажба и може да закупите тук.

X