Андрю Гарфийлд е отново сам

Актьорът е категоричен, че не иска да има деца.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Холивудската звезда Андрю Гарфийлд се е разделил с приятелката си Кейт Томас. Това разкритие направи самата тя.

Наскоро фен на актьора моли Томас да го поздрави, на което тя отговаря, че вече не са заедно. "Ние се разделихме преди няколко месеца, но съм сигурна, че той ще се радва да знае, че е обичан," споделя тя.

Самият Гарфийлд пък призна, че не е сигурен, че иска да е баща. 41-годишният актьор се превъплъщава в ролята на родител на спортист в новия филм We Live in Time, където си партнира с Флорънс Пю. В интервю пред Esquire той споделя, че не е много сигурен дали иска да бъде баща и в реалния живот.


Андрю признава, че новата му роля и навлизането в 40-те години, са го накарали да се замисли сериозно над темата за деца. "Вече съм изморен човек. Не искам да бъда и изморен татко", признава Гарфийлд. Той признава, че отглеждането на дете в този свят е доста отговорна работа и не трябва да се приема леко от никого. "С моя начин на живот, нещата стават още по-трудни," категоричен е актьорът.

Още преди две години той коментира, че постепенно се освобождава от общественото напрежение да стане баща преди 40 години. "По-скоро приемам различния начин на живот, а не този, който се е очаквал от мен още от раждането. Хората все са ми казвали, че до определена възраст ще направят нещо, ще постигнат друго и такива неща. Досега трябваше да имам поне едно дете по техните стандарти", казва Андрю.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA