Адриана Лима се завръща за Victoria's Secret

Ася Иванова 15 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Адриана Лима се завръща триумфално на модната сцена на шоуто на Victoria's Secret.

Лима, която в последната година и половина отнесе доста критики заради променената си визия, е в най-добрата форма през целия си живот. Тя не само свали всички излишни килограми, качени по време на бременността с третото й дете, но и се е погрижила за лицето си. Мнозина споделят, че е заложила на филъри и т.нар. латерална кантопластика, при която се издърпва кожата на лицето към учите за постигането на котешки очи. Това обаче не е потвърдено.

Бразилката се завръща на подиума на Victoria's Secret след 6-годишна пауза, когато от лейбъла я провъзгласиха за "The Greatest Angel". И няма как да е иначе, Лима дефилира за световноизвестната марка за бельо цели 19 години. В клип, публикуван на страницата на VS в Instagram, 43-годишната Лима се качва в такси и казва на шофьора: "Отивам си вкъщи. Можеш ли да ме оставиш на шоуто на Victoria's Secret?" След това тя се обръща към камерата и обявява: "Върнах се!"


През 2018 г. Адриана сложи край на работата си с бранда, когато бе на 37 години. Това се случи по време шоуто на Victoria's Secret в Ню Йорк и премина много емоционално, с прегръдки и сълзи. Малко по-късно от бранда обявиха, че прекратяват ежегодното шоу, като изтъкнаха, че екипът има нужда да помисли за бъдещето на бранда. Истината е, че годишният спектакъл на модния подиум беше отменен през 2019 г. след спад в продажбите и лоши телевизионни рейтинги, като цифрите паднаха от пет милиона през 2018 г. до малко над три милиона през 2019 г. Марката също беше затънала в противоречия, след като излязоха наяве близките връзки на бившия главен изпълнителен директор на лейбъла Лес Уекснър с опозорения финансист Джефри Епщайн.

Сега обаче Лима изненада феновете си с новината, че се завръща за Victoria's Secret и го направи със страхотно видео, публикувано в Instagram. От марката също обявиха, че смятат да възстановят своите грандиозни шоута, като първото ще е още днес. Вече всички горим от нетърпение да видим кои ще са ангелите, които ще дефилират на модния подиум. Засега, освен Лима, потвърждение има от Джиджи Хадид, Кандис Суанпоул, Барбара Палвин, Ашли Греъм, Тейлър Хил.

X