Всички говорят за конфликта между Салма и Никол. Каква е истината?

Двете актриси са заснети в напрегнат момент по време на Седмицат на модата в Париж.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 октомври 2024

Конфликтна ситуация между Никол Кидман и Салма Хайек по време на Седмицата на модата в Париж предизвика спекулации за вражда.

Появиха се видеа, в които австралийската актриса казва на Хайек " не ме докосвай", докато позират пред фотографите на шоуто на Balenciaga. От кадрите се вижда как Салма протяга ръка към Кидман, за да я насочи към камерата. След като отблъсва ръката й, Никол й обръща гръб, след което я сочи пръст и жестикулира с ръка, сякаш й дава сигнал "стоп".


В този момент певицата Кейти Пери стои до тях и видимо се чувства неловко от създалата се ситуация. Кидман целува Пери за довиждане и си разменя още напрегнати думи с Хайек. Това предизвика слуховете, че между двете актриси има сериозен конфликт. Ако това наистина е така, ситуацията ще бъде още по-неловка, тъй като Кидман е посланик на Balenciaga - марката, на която съпругът на Салма, Франсоа-Анри Пино е собтсвеник.


Малко след събитието Хайек публикува в Isntagram серия от снимки от червения килим, включително една, на която е с Кидман. На него австралийската звезда гледа надолу и встрани от камерата. "Най-накрая бе големият финал на моята Седмица на модата в Париж 2025 г.", написа Хайек под публикацията и благодари на Balenciaga и Демна [творческия директор на марката] за страхотното шоу.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA