Дженифър Лоурънс е отново бременна

Актрисата потвърди новината, но не издава подробности.

Ася Иванова 21 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Дженифър Лорънс е отново бременна и скоро ще стане майка на две деца. Новината бе потвърдена от представителя на актрисата пред сп. Vogue. 

Лорънс беше забелязана с вече наедряло коремче по време на вечеря в в Лос Анджелис преди ден. До момента няма допълнителна информация относно нейното здраве или термина на бебето.

34-годишната Лорънс вече е майка на двегодишния Сай, когото посрещна през 2022 г. със съпруга си Кук Марони. Това ще бъде второ дете за двойката, която се ожени през 2019 г. в имението Белкорт в Нюпорт, Роуд Айлънд. Звездата от Silver Linings Playbook успява да запази личния живот на сина си далеч от медийното внимание, тъй като никога не е споделяла публично снимка на момчето.

Малко след неговата поява на бял свят, Лорънс говори открито за майчинството в интервю за Vogue. "Толкова е страшно да се говори за майчинството. Само защото преживяването е различно за всеки. Ако кажа "Беше невероятно от самото начало", някои хора ще си помислят "За мен не беше невероятно" и ще се почувстват зле", споделя тя."За щастие имам толкова много приятелки, които бяха честни. Които казаха: "Страшно е. Може да не се свържете веднага. Може да не се влюбиш веднага. Така че се чувствах подготвена да прощавам", каза тя.

Лорънс също призна какви са били емоциите й веднага след раждането. "Чувствах, че целият ми живот е започнал отначало. Например "Сега е ден първи от живота ми. Бях толкова влюбена. Сърцето ми се разрастна до размер, за който не знаех. Включвам съпруга си в това."

X