Хавиер Бардем в провокативна фотосесия пред Пенелопе

Испанската звезда разкрива подробности как се е влюбил в своята съпруга.

Ася Иванова 24 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Напоследък стана доста модерно звездите да позират пред фотообектива на своите половинки или близки приятели. И Хавиер Бардем е поредният мъж, който е уловен в една страхотна фотосесия от неговата съпруга.

55-годишният актьор позира през Пенелопе, а снимките са за изданието The Gentleman's Journal. В специално интерво той споделя как двамата са се срещнали за първи път 17 години преди да се зароди любовта между тях. "Тя беше на 17, а аз на 22. Това беше първият й филм. И един от моите първи филми. Голям филм. Срещнахме се на теста за тоалети, където се погледнахме и предполагам, че нещо се е случило. Нещо, което няма никакво обяснение и надхвърля логиката и разсъжденията," споделя испанецът.


Той казва, че по това време помежду им не се е зародила любов. Но тя пламва с истински огън 17 години по-късно, когато се срещат на снимачната площадка за лентата "Вики Кристина Барселона". "Тогава осъзнахме, че чувството помежду ни все още е живо. Много живо. За наша изненада! Случи се така, че и двамата бяхме необвързани в този момент, така че естествено това, което трябваше да се случи, се случи - двама души се свързаха отново, защото споделяха много неща, много повече, отколкото очакваха", споделя Бардем.


"Но също така споделихме, че сме се срещнали и сме се познавали преди целия шум, преди успеха и преди някой да ни види с други очи заради това кои сме сега, какви сме станали. И това е важна основа, да разчиташ на някого, защото го познаваш истински и той те познава истински. Ти ме виждаш, аз те виждам. Това е важно", разказва още носителят на Оскар.


Две години по-късно те се женят. А плод на любовта им са две деца, син Лео, на 13 г., и дъщеря Луна, на 11 г. "Аз съм с недостатъци. Имам тонове недостатъци и неща, които трябва да бъдат коригирани по отношение на мен като човешко същество. Но да можеш да образоваш някого е най-важната отговорност, която някога ще имаш. Всички ние трябва да работим върху нашите добродетели, да обърнем внимание на нашите добродетели. Но наистина трябва да обърнем внимание и на недостатъците си", категоричен е Бардем.

X