Къде изчезна Лив Тайлър?

Актрисата се посвети на изграждането на своята мини ферма в сърцето на Лос Анджелис.

Фотография: Profimedia

Приказната героиня от "Властелинът на пръстените" не можа да задържи любовта на бащата на две от децата си – британския спортен мениджър Дейвид Гарднър. Въпреки че жертва и кариерата, и любимия си Ню Йорк в опит да заживее щастливо в Лондон, не успя да сбъдне най-голямата си мечта – да има сплотено семейство.

Гарднър е най-близкият приятел на футболната звезда Дейвид Бекъм и заради ангажиментите си към него пътува и отсъства често. Лив така и не се почувства на мястото си в Лондон, нито се сближи с половинката на Дейвид – Виктория. Здраво стъпила на земята, първородната дъщеря на Стив Тайлър избра да последва сърцето си и, подкрепена от майка си и 96-годишната си баба, събра куфарите, спомените и двете си деца – Сейлър и Лула, и се върна в САЩ. Първородният ù син Майло, роден от връзката ù с вокала на групата Space Hog – Ройстън Лангдън, също се довери на емоционалния компас на майка си и избра да живее в Лос Анджелис.

Лив, която изгря във филма на Бернардо Бертолучи "Открадната красота", през последните години избяга и от киното, но миналата беше обявено, че ще се завърне отново с премиерата на поредната Marvel продукция "Капитан Америка: Един нов свят". За разлика от свои колежки, които тръбят наляво и надясно, че си вземат ваканция от Холивуд и след половин година са отново на екран, Лив Тайлър сякаш удържа на думата си и посвети цялото си време на децата и близките си.

Актрисата подкрепя своята по-малка сестра Мия в отглеждането на първородния ù син, както и музикалната кариера на майка си Бебе Бюел. Именно тя е вдъхновила един от образите във филма на Камерън Кроу – "Почти известни", разказващ за жените, преследващи големите музикални легенди по време на турнетата им. Така съвсем неочаквано на бял свят се появила и Лив, след неколкомесечния флирт на Бебе с вокала на Aerosmith. Дълго време пазила тайната за самоличността на баща ù дори от самата Лив, която научила кой е истинският ù баща, докато разглеждала музикално списание и открила колко много прилича на Стивън Тайлър. По ирония на съдбата майка ù се радва на дългогодишна романтична връзка, докато бабата и самата Лив посрещат смело любовните несгоди.

Не е ясно дали причината за раздялата на актрисата и спортния мениджър е изневяра, но скоро след като Лив се завърна в родината си, Гарднър се появи с новата си приятелка – новозеландския модел Джесика Кларк. И докато той като че ли е наместил картинката на живота си под светлините на прожекторите, Лив ги избягва по всякакъв начин. Единственото, което се знае от редките ù постове в Instagram, е, че отглежда зеленчукова градина в малката си къща в сърцето на Ел Ей и че се радва постиженията на трите си деца.

X