Love & Shine с Дуа Липа

Певицата блести ярко в първата си досега кампания за грим за YSL Beauty.

17 юли 2024

Фотография: YSL Beauty

Дръзка, свободна и магнетична – суперзвездата Дуа Липа блести както на сцената, така и извън нея. Затова сякаш няма по-подходящ посланик за новата грим кампания на YSL Beauty по повод колекцията червила LOVESHINE. След като пет години певицата успешно си партнира с бранда по линия на ароматите Libre, тя продължава да въплъщава модерната женственост, като този път акцентът е върху устните. Тъй като ефирният блясък преобладава на червения килим и в социалните мрежи, червилата YSL LOVESHINE са представени с нови базови формули с повече грижа, модерни цветове и луксозни опаковки. Съчетани със сияйна естествена кожа, те създават визията, която всички обичаме. YSL LOVESHINE е нещо повече от колекция. Тя е блясък, смело изразяване, подхранвано от любов към себе си и неподправено отношение, перфектно допълнено от Дуа Липа. Самият Ив Сен Лоран също е вярвал, че блясъкът съпътства жестовете, увеличавайки нашата сияйност, за да ни изведе от сенките. И ние ще излезем от тях благодарение на YSL LOVESHINE. Точно както го прави една от най-актуалните певици в момента.

За първи път участваш в кампания за грим на YSL Beauty. Как се чувстваш?

Много ми харесваше да работя с екипа на YSL по кампаниите за ароматите Libre през последните 5 години, затова ми се стори удачно да разширим сътрудничеството си и в областта на грима. Червилото е моят основен козметичен продукт, така че тази първа кампания за LOVESHINE е естествено продължение както на нашите взаимоотношения, така и на любовта ми към цвета на устните.

Какви са жените, използващи YSL Beauty? И защо си една от тях?

Мисля, че жената, използваща YSL, е борбена, уверена и независима. Това са качества, на които винаги се позоваваме, когато говорим за предстоящи кампании, и това е само една от многото причини, поради които обичам да работя с екипа на YSL Beauty.

Какво послание искаш да чуе публиката ти с репликата от Houdini – „are you reading my lips” („четеш ли по устните ми")?

Написах Houdini във връзка с най-безгрижните и освобождаващи моменти от живота ми. Mного e дръзка и разсъждава по въпроса дали някой наистина си заслужава отделеното време, или е по-добре да спреш да му обръщаш внимание. Никога не знаеш къде може да те отведе дадено решение и в това е красотата да си отворен към всичко, което животът ти поднася.

YSL Beauty

Може ли да опишеш усещането да вдъхнеш живот на една песен?

Възможността да използвам създаването на песни като средство за себеизразяване ми донесе изключително много увереност – както в мен самата, така и в светогледа ми. Привилегия е да се занимавам с това, няма друго подобно чувство.

Кога осъзна силата на гласа си?

Мисля, че силата на гласа ми наистина нарасна през последните няколко години. Това, че бях на турне толкова дълго време и упражнявах тези мускули всеки ден, ми даде сила, която не бях изпитвала преди. Тази сила ми даде допълнителна увереност, когато се върнах в студиото, за да запиша третия си албум.

Как успяваш да заблестиш в труден ден?

Най-лесният начин да преобърна деня си, когато не се чувствам много добре, е да раздвижа тялото си. Йогата ми помага да се съсредоточа и да се наслаждавам повече на момента, което винаги променя енергията ми към по-позитивна.

Какви бяха първите ти опити с грима като тийнейджърка? Може ли да споделиш истории от първите си експерименти?

Спомням си как всяка сутрин гледах как майка ми се приготвя за деня. Харесваше ми да я наблюдавам как нанася очната си линия – нещо, за което все още се опитвам да ù подражавам. Вероятно очната линия е първият козметичен продукт, към който бях привлечена заради тези спомени.

Ако трябваше да избираш между грим за устни и грим за очи, кое щеше да избереш?

Без съмнение – грим за устни. Червилото е основна част от ритуала ми още от първите дни, когато започнах да се гримирам. Никога не излизам от дома си, без да завърша ритуала си, нанасяйки малко цвят на устните си.

Относно цвета – какъв цвят за устни LoveShine предпочиташ?

LOVESHINE Candy Glaze в цвят 15 е моят любим избор, той е с перфектен топъл телесен цвят.

Можеш ли да ни запознаеш с типичния си сутрешен ритуал?

Много обичам да давам приоритет на това кожата ми да е наистина чиста и хидратирана. И винаги я почиствам два пъти. Обичам хидратиращите маски и всичко, съдържащо хиалуронова киселина, и никога не излизам от дома си без SPF

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA