Ако се чудите къде да отидете за 14 февруари, Chateau Copsa е вашето място

Насладете се на незабравими изживявания с винен тур и зарязване на лозя, или с романтичен лаундж на Купидон.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 февруари 2024

Без значение какво сте решили да празнувате този 14 февруари, сигурни сме, че искате да го отбележите на специално място, където да се отпуснете и да забравите за всичките си проблеми. И Chateau Copsa е точната за целта локация!

Още на 14-ти слагаме началото с Празника на българското културно наследство Трифон Зарезан, който ще премине под патронажа на кмета на Карлово Емил Кабаиванов. Ще може да се насладите на винени преживявания, изискава вечеря и участие в традиционна церемония по зарязване на лозя.

Chateau Copsa

Денят на виното започва с винен тур и настаняване в стая или апартамент по Ваш избор с включена закуска с домашно приготвени изкушения. Следва представяне на празничните традиции от енолозите Мадлен и Ангел Кузманови, както и церемония по зарязване на лозя с чаша вино сред живописен пейзаж. Всичко това ще завърши с неповторимо изпълнение от кабагайда и кукери, както и с фолклорна програма, представена от ансамбъл "Розова долина". 

Chateau Copsa

Краят на деня, но не и на празничното настроение, се поставя с изискана вечеря с четиристепенно меню и чаша ароматно вино.

Уикендът е отреден за влюбените, които искат да се отдадат на малко романтично бягство извън града. От Chateau Copsa им предлагат романтика в нов прочит, която ще продължи между 16 до 18 февруари. 

Chateau Copsa

Двойките ще бъдат посрещнати с подарък от екипа на шатото. Те ще бъдат настанени в стая или апартамент по избор за една или две вечери с включена закуска с домашно приготвени изкушения. Изживяванията започват с т.нар. Лаундж на Купидон - панорамен лаундж с таен винен бар, дегустация на вино и шоколад на сляпо и тематичен селфи кът, където двойките ще могат да запечатат този специален момент. По време на своята вечеря, ще се насладят на изискана вечеря с четиристепенно меню и чаша вино. 

Chateau Copsa

Chateau Copsa

Вечерта продължава с незабравимо изживяване с "Пощенска кутия за приказки", по време на която ще се насладите на подбрани разкази, представени от Мила Михова и Георги Блажев (на 16 февруари) и от Прея и Камен Алипиев - Кедъра (на 17 февруари).

Chateau Copsa

Ако вече сте заинтригувани и искате да заложите на едно незабравимо изживяване в Chateau Copsa, може да намерите повече информация за различните пакети и резервации на copsa.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA