Джефри Райт влиза във втори сезон на "The Last of Us: Последните оцелели"

Всички тръпнем да видим продължението на оригиналния сериал на HBO.

Ася Иванова 30 май 2024

Фотография: Sandro Baelbler

Всички помним Джефри Райт и удивителната му игра в продукцията на HBO - "Западен свят". А сега ще имаме възможността отново да го видим на екран. Той се присъединява към актьорския състав на втори сезон на "The Last of Us: Последните оцелели".

Носителят на награда "Еми" и номиниран за "Оскар" актьор ще се превъплъти в образа на Айзък - могъщ лидер на голяма паравоенна група, търсещ свобода, но вместо това е затънал в безкрайна война срещу изненадващо изобретателен враг.

Базирана на популярната видеоигра "The Last of Us", разработена от Naughty Dog за конзолите PlayStation®, историята се развива двадесет години след унищожаването на съвременната цивилизация. Джоел (Педро Паскал), закоравял оцелял, е нает да изведе нелегално Ели (Бела Рамзи), 14-годишно момиче, от потискаща карантинна зона. Това, което на пръв поглед изглежда лесна работа, скоро се превръща в опасно, емоционално пътуване. Прекосявайки страната заедно, те зависят един от друг за оцеляването си.

В сезон 2 се завръщат Педро Паскал в ролята на Джоел, Бела Рамзи като Ели, Габриел Луна като Томи и Рутина Уесли като Мария. Новите попълнения в актьорския състав, освен Райт, са Кейтлин Девър (Аби), Изабела Мерсед (Дина), Йънг Мазино (Джеси), Ариела Барер (Мел), Тати Габриел (Нора), Спенсър Лорд (Оуен) и Дани Рамирез (Мани), а Катрин О’Хара е гост звезда на сезона.

X