Разбужда се истински космически кошмар с "Пришълецът: Ромул"

Откриваме най-мрачните кътчета на вселената от 16 август само в кината.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 август 2024

Фотография: Форум Филм

Истински космически кошмар ни очаква само в кината от 16 август с лентата Пришълецът: Ромул.

Продуциран от визионера Ридли Скот и под умелата режисура на емблематичния Феде Алварес, дългоочакваният научнофантастичен хорър-трилър възражда умопомрачителната същност на култовия франчайз, като майсторски преплита напрежение с психологически ужас и гарантира незабравимо киноизживяване, което ще ни остави без дъх.

Пришълецът: Ромул

Пришълецът: Ромул разказва напълно самостоятелна история, която се развива между събитията на оригинала на Ридли Скот от 1979 г. и мащабното продължение на Джеймс Камерън от 1986 г. Запознаваме се с младия екипаж на космически кораб, който изследва най-затънтените кътчета на изоставената космическа станция „Ренесанс", където се сблъскват с най-опустошителната форма на живот – убийственият Ксеноморф, разкривайки както мрака, който ги заобикаля, така и този в самите тях...

Пришълецът: Ромул

Режисьор на Пришълецът: Ромул е Феде Алварес (Не дишай, Злите мъртви), който е и сценарист заедно с Родо Саягуес (Не дишай 2), по образи създадени от Дан О’Банън и Роланд Шъсет. Продуценти са Ридли Скот, Майкъл Прус и Уолтър Хил., а в ролите са Кейли Спейни, Изабела Мърсед, Арчи Рено, Дейвид Джонсън, Спайк Фърн и др.

Очаква ни близка среща с Пришълецът: Ромул от 16 август в кината, 4DX и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA